За Нас

Фирма „Йорданов 66“ ЕООД е с над 25 годишна история и опит, доказани с доверието на клиентите и високото качество на предлаганите продукти. Основната дейност е производство, преработка и пакетиране на най-висококачествените ядки, които се добиват от районите на България и целия свят.IMG_5599

Фирмата ни успешно си сътрудничи с търговци на едро на територията на страната и чужбина, като нашият екип се грижи да гарантира максималното качество на своят асортимент. Разполагаме със съвременно автоматизирано производство, модерна технологична база и изградена дистрибуционна мрежа.

Мисията ни е обвързана с мисълта за здравето и добрият вкус за клиента. Ние знаем, че здравословният и балансиран начин на живот на всеки човек изисква витамини, протеини и минерали. Нашите ядки са перфектният, бърз и лесен достъп до тях.

IMG_8722
Фирмената ни политика
е насочена към създаване на нови и дълготрайни търговски партньорства, основани на професионализъм и постоянна грижа за качеството към клиента.

Целта на екипа ни е да продължи успешната практика на развитие на пазара, предлагайки добрия вкус на истинските и качествени ядки, като широкият асортимент от продукти е обвързан с добрите търговски условия, които предлагаме на нашите партньори.

Фирма „Йорданов 66“ ЕООД разполага с голяма производствена база, оборудвана със съвременни машини и иновативни технологии, съответстващи на високия клас предлагани продукти. Имаме и хладилна складова база, която е гаранция за правилното съхранение на суровината. Процесите по овкусяване, изпичане  и пакетаж при нас се извършват изцяло автоматизирано, като преди това се извършва проверка от квалифициран технолог. На база дългогодишния опит, който притежава управленският екип на фирмата „Йорданов 66“ в сферата на вноса, дистрибуцията и търговията  на ядки, ние имаме много добри изградени търговски отношения с партньори от страната и на международно ниво. Предимство имаме и при ядките от български произход – слънчоглед и фъстъци, които закупуваме директно от българските производители.

Вижте тук част от оригиналните ни продукти:

(PDF) Изтеглете от тук кратък Продуктов Каталог на Фирма “Йорданов 66” ЕООД

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close